Aasta on taas läbi saamas ning aeg on teha kokkvõtteid. Sellega seoses on Õhtuleht avaldanud süvaanalüüsi sellest mis ajalehele lõppeval aastal muusikamaastikul vastukarva oli. Kuna ükski tõsiseltvõetav edetabel ei saa läbi ilma MAI SKIZO-ta, on seal ära mainitud meiegi lugu “Võida kõik”, õigemini selle jaoks vändatud koduvideo:

Kunagi sai ansamblit Mai Skizo seostada omaaegse superstaarisaate võitja Jana Kasega. Siis tuli suurem paus, kuid tänavu tuli Mai Skizo tagasi. Puise esteetikaga video võtab snitti nullindate alguse euro-rockist, mille heliline esindaja võiks olla Liquido.

Ausalt öeldes teeb selline hinnang pisut nõutuks, sest tegemist peaks olema justkui negatiivse arvustusega, aga vaata kust otsast tahad on tegemist pigem komplimendiga. Igal juhul on ülaltoodud tsitaat igati objektiivne, isegi puise esteetika koha pealt (see filmiti eelmiste koroonapiirangute ajal käsikaameraga koduvideona, et vältida YouTubesse staatilise pildi panemist). Ning Liquido on igati tore kollektiiv kellega pole teps mitte häbi ennast võrrelda.

Igal juhul tänud meie meeles pidamise eest, sest vaatamata negatiivsele konnotatsioonile tõi see meie videole hulgaliselt vaatamisi ning sestap käsitleb bänd seda reklaamina. Ehk teisisõnu: kui selle autor meiega ühendust võtaks, siis annaks me talle hea meelega tänutäheks üle väikese meene.

Artiklit ennast võite lugeda siit.

Ning kui te peaks tahtma vaadata kuidas näeb välja puise esteetikaga euro-rockist snitti võtnud lugu, siis siin see on: